In privésfeer

Sommige momenten en mensen in je leven zijn zo waardevol dat je ze niet zomaar wilt laten passeren. Die nodigen uit om stil te staan en uiting, woorden aan te geven.  

Voor de een is dat afscheid van werk, voor een ander de geboorte van een kind of kleinkind. Weer anderen zijn hersteld van een ziekte. Het kan zijn vanwege het besluit om in het buitenland te gaan wonen en werken. Ook de naderende dood van een geliefd iemand kan die behoefte oproepen. Of het besef hoe kostbaar het is je leven te delen met je partner. 

Kun je de juiste woorden niet vinden? Of zijn er zoveel kanten aan het verhaal dat je juist omkomt in de woorden? Wil je de blik van een ander om helderder te zien waar het echt over gaat? Misschien wens je het bovenal mooi en treffend verwoord?

Ik geef woorden aan verhalen en doe dat in de vorm van een gedicht. Ik vind de kern van het verhaal, vang de sfeer en gun deze de passende woorden. Er ontstaat een mooi, treffend gedicht. Persoonlijk, waar mensen zich in herkennen. Een gedicht dat je cadeau kunt geven, voordragen tijdens een samenzijn, op een kaart laten drukken, inlijsten enz. Wat je passend vindt.

De reacties

Is je interesse gewekt?

Natuurlijk heb je dan vragen. Laat ze me vooral weten en neem contact met me op.
Ik ben benieuwd en denk graag met je mee